Știri

Standarde ridicate privind calitatea apei potabile și servicii moderne puse la dispoziția beneficiarilor Apa Serv Valea Jiului

Apa de la robinetele consumatorilor din Valea Jiului este certificată drept o apă de cea mai bună calitate, comparativ cu cea de care beneficiază locuitorii din alte zone ale țării, fiind o apă fără nitriți, fără impurități și cu un nivel scăzut al pH-ului.

Calitatea apei potabile este analizată în mod constant în laboratoarele de specialitate ale Apa Serv Valea Jiului, la toate sursele de alimentare cu apă potabilă gestionate de operatorul regional, confrmând faptul că apa potabilă livrată locuitorilor din toate cele 6 localități ale regiunii este nu doar corespunzătoare din punct de vedere calitativ.

”Efectuăm astfel de analize cu o ritmicitate constantă, de obicei săptămânală, dar atunci când este cazul facem astfel de analize ori de câte ori este nevoie. În mod special, în perioada de primăvară, atunci când turbiditatea apei este de obicei mai mare, din cauza ploilor și a topirii zăpezilor, intensificăm analizele de laborator și luăm imediat acele măsuri tehnice pentru ca apa pe care o livrăm beneficiarilor noștri să fie una potabilă, în limitele admise ale modificărilor ce țin de diversele sale componente”, a declarat pentru Ziarul Exclusiv, Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

În ceea ce privește extinderea și modernizarea sistemelor de plată a facturilor pentru consum, acestea sunt orientate în așa fel încât ele să răspundă dorinței clienților de a avea acces la cât mai multe soluții alternative de plată.

Apa Serv Valea Jiului a pus la dispoziția clienților săi încă un sistem modern pentru plata facturilor reprezentând costul serviciilor de apă si canalizare, derulat prin intermediul Băncii Comerciale Române.

”Serviciul e-BCR este disponibil în toate sucursalele BCR din Valea Jiului și nu implică costuri suplimentare pentru clienții noștri”, a declarat pentru Ziarul Exclusiv, ec. Roxana Benke, șef Serviciul Economic-Financiar al Apa Serv Valea Jiului.

În prezent, Apa Serv Valea Jiului pune la dispoziția clienților săi mai multe servicii moderne pentru plata facturilor la apă, după cum urmează:

– Încasarea directă, prin centrele de încasări disponibile în toate orașele din Valea Jiului;
– Încasarea cu cardul, prin intermediul aparatelor POS amplasate la centrele de încasări ale societății;
– Încasarea prin serviciile PayPoint și Mobile Distribution, prin terminalele POS de la comercianții parteneri din Valea Jiului;
– Încasarea cu numerar la casieriile agențiilor Piraeus Bank;
– Încasarea prin sistemul de plată online, cu cardul, pentru abonații care au cont creat pe site-ul Apa Serv.
– Încasarea prin electronic banking (”roboțeii” BCR pentru plăti cu numerar sau card), prin sucursalele BCR din orașele Petrila, Petroșani, Vulcan, Lupeni și Uricani.

”Le mulțumim celor care au înțeles că apa este un serviciu care trebuie achitat la timp, ca orice alt serviciu de utilitate publică, iar acest tip de relație face posibil ca Apa Serv Valea Jiului să fie astăzi o societate comercială cu capital de stat model, care înregistrează profit din activitate și care poate astfel să deruleze investiții necesare în modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în toate localitățile Văii Jiului, la nivelul cerințelor europene și al așteptărilor beneficiarilor noștri”, apreciază Costel Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.