Evenimente Știri

Cheia unui management de succes și a unei relații de încredere – Apa Serv Valea Jiului

Unul dintre cele mai importante obiective interne ale companiilor de astăzi este menţinerea celor mai buni angajaţi. Capacitatea managerilor de a face acest lucru va avea o influenţă enormă asupra succesului şi veniturilor companiei, indiferent dacă stimularea angajatului, sau a unui colectiv, o fac cei aflaţi la conducerea companiei, a unui departament sau a unei echipe.

Pentru a realiza acest lucru, un manager trebuie să-și cunoască şi să descopere în angajați talente ascunse care trebuie scoase la iveală. Cunoaşterea atât a părţilor pozitive, cât şi a celor negative vor ajuta în luarea deciziilor referitoare la avansări, traininguri suplimentare şi alte moduri de recompensare a unui lucru bine făcut.

Oamenii își doresc siguranţă, confort şi protecție din partea companiei sau a şefului lor. Își doresc să lucreze cu manageri în care pot avea încredere şi care pot fi un model de urmat. Dacă reuşiţi să satisfaceţi această nevoie, veţi obţine un angajat loial.

Managerii de top ştiu că succesul lor depinde de munca subordonaţilor lor, motiv pentru care dedică o mare atenţie relaţiei cu aceștia. Acei manageri care ştiu şi acceptă faptul că pentru a avea succes în muncă nu este suficient să fie doar calificaţi şi educaţi, ci trebuie și să comunice bine cu angajații, să-i motiveze, să fie buni lideri, psihologi, colaboratori sau prieteni, pot conta pe progresul continuu al carierei lor.

Una dintre abilităţile cheie ale managementului constă în motivarea angajaților, dacă angajatul este motivat, va avea o productivitate mai mare.

Acest fapt poate fi întâlnit deja ca o tradiție pentru Apa Serv Valea Jiului, societatea de apă și canalizare a Văii Jiului, printr-un management care se află în strânsă legătură cu definirea naturii serviciului şi evaluarea corectă a performanţei.

Competiția internă instituită de conducerea Apa Serv Valea Jiului pentru stimularea activității salariaților săi și-a desemnat din nou pe cei mai buni angajați ai lunii martie care fac parte din echipa operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului.

Astfel, potrivit analizei efectuate de echipa managerială, titlul de ”Angajat al lunii martie” a fost atribuit unui număr de trei angajați din diverse sectoare de activitate de la ASVJ, după cum urmează:

EMIL BABĂU, mecanic în cadrul Stației de tratare a apei de la Valea de Pești;
GHEORGHE MARIN, sudor în cadrul Secției de Apă-Canal de la Petroșani;
SORIN BUTAN, tehnician în cadrul Laboratorului de metrologie;

Acestora li se alătură întreaga echipă a Laboratorului de Metrologie, formată din Vasile Cristian Niță, Sorin Butan și Gabrila Liliana Rusu, cărora le-a fost atribuit titlul de ”Colectiv al lunii martie”.

Premianții lunii martie de la Apa Serv au fost felicitați astăzi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul central al operatorului regional de apă și canalizare de la Petroșani, fiindu-le înmânate diplome de merit și o primă în bani.

”Fiecare moment în care ne întâlnim cu salariații noștri a căror activitate a fost evidențiață este, pentru mine și pentru colegii mei din echipa de management de la Apa Serv, un moment de bucurie. E o bucurie ce rezidă din satisfacția că, în cadrul echipei noastre, avem oameni care-și fac cu devotament și profesionalism datoria la locul de muncă și care fac cinste întregii noastre echipe. Îi felicit pe laureații lunii martie, le mulțumesc și-i invit să-și păstreze dorința și puterea de muncă, la același nivel și în continuare”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.