Sport Știri

Start ”Cupa Instituțiilor” Ediția a II -a, Petrila 2018 – Rezultate și clasament după prima etapă

Luni, 16 aprilie 2018, s-a dat startul în Campionatul de Fotbal pe Teren Sintetic ”Cupa Instituțiilor” de la Petrila. Prima zi a competiției sportive de pe Stadionul ”Parângul” din Lonea a adus câteva zeci de suporteri prezenți la toate cele patru jocuri programate pentru prima etapă.

Competiția sportivă de la Petrila se va derula pe parcursul următoarelor două săptămâni, în fiecare seară fiind programate partidele contând pentru calificarea în sferturile de finale, cele 18 echipe înscrise provenind din cadrul instituțiilor de pe raza Văii Jiului.

”Cupa Instituțiilor” se află la cea de-a doua ediție la Petrila. Dacă prima ediție s-a adresat doar instituțiilor din orașul Petrila, anul acesta s-a mers mai departe, invitația de participare fiind adresată instituțiilor din Valea Jiului, iar organizatorii, CS Inter Petrila și Primăria orașului Petrila, doresc ca următoarele ediții să aducă de fiecare dată ceva în plus.

Ne pare foarte bine că am reușit să organizăm și anul acesta ediția a II -a a ”Cupei Instituțiilor” și ne dorim ca fiecare ediție să adune cât mai multe echipe, să devină un ”brand” al clubului Inter Petrila pentru competițiile la nivel de amatori la fotbal. Orașul Petrila a dat de-a lungul timpului mulți fotbaliști de valoare Văii Jiului și nu numai, prin această competiție dorim să readucem spiritul, în primul rând de ”fair play”, în același timp de pasiunea pe care acest sport îl naște în orașul nostru. Față de anul trecut este un mare pas înainte în organizarea acestui turneu, iar anii următori dorim să se concretizeze chiar sub forma unui mini-campionat regional al Văii Jiului, la fel cum se întâmplă în marile orașe, în sistem tur – retur pe parcursul unui an întreg, prin acest lucru promovăm mișcarea, sportul și plăcerea de a juca fotbal, spune Eugen Duma, președintele CS Inter Petrila.

Rezultatele după prima etapă din 16 aprilie 2018:

Etapa a II -a este programată pentru marți, 17 aprilie 2018.

Clasamentul pe Grupe după prima etapă:

Album foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.