Sport Știri Video

Video – Final de zile mari la ”Cupa Instituțiilor – Petrila 2018”

Două săptămâni de competiții sportive pe Stadionul Parângul din Lonea au adus în întreceri 17 echipe de fotbal formate din amatori ai sportului cu balonul rotund. Promovarea sportului de masă, indiferent de vârstă, este ceea ce Clubul Sportiv Inter Petrila își dorește prin organizarea unor astfel de întreceri sportive care, fără doar și poate, aduce laolaltă iubitori ai sportului, așa cum s-a întâmplat seară de seară pe stadionul de la Petrila.

Aflată la cea de-a doua ediție în acest an, Cupa Instituțiilor – Petrila 2018, organizată cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei orașului Petrila, a avut punctul final astăzi, duminică 29 aprilie. Momentul a fost foarte bine pus în valoare prin premiile deosebite oferite câștigătorilor unde, pe lângă organizatori și sponsor, un aport important l-a avut și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, la finală fiind prezent chiar președintele AJF Hundoara, Cristian Petrean, împreună cu doi arbitrii oficiali.

Câștigătoarea din acest an a trofeului ”Cupa Instituțiilor” a fost echipa ”Asociația Pensionarilor Lonea” care a reușit să treacă în finală de echipa ”Poliția Municipiului Petroșani” cu scorul de 11 – 0. Pe locurile 3 și 4 s-au clasat în ordine echipele ”EM Lonea” și ”Jandarmeria Petroșani”.

Un moment emoționant a fost marcat de decernarea premiului de ”Veteran în Fotbalul de la Petrila”. Ioan Gligor din Petrila, aflat acum la vârsta de 88 de ani, a jucat din 1965 la Parângul Lonea, actuala Inter Petrila. Acum este printre suporterii de frunte, fiind prezent și la meciurile din deplasare ale echipei Inter Petrila.

Au fost de asemenea acordare mai multe titluri precum: 4 premii pentru ”Arbitraj Fair-Play”, 3 premii pentru ”Cel mai Bun” și ”Cel mai Tehnic” sportiv, 3 premii pentru ”Cel mai Bun” și ”Cel mai Tehnic” portar, 1 premiu pentru ”Echipa Fair-Play”, 1 premiu pentru ”Golgheterul Campionatului”.

La final toată lumea s-a bucurat de o tradițională fasole cu ciolan și o bere rece, numai bine venită pe fierbințeala soarelui care a însoțit toată ziua finalei.

Video festivitate de premiere

Organizatorii se gândesc deja de pe acum la cea de-a treia ediție care va aduce ceva în plus în fiecare an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.