Evenimente Știri

Concursuri sportive pe 1 Mai la Petrila, de ”Ziua Minelor Deschise”

Mina se deschide. Strada Minei se închide. Însă doar automobilelor, pentru a face loc competiţiilor sportive. De Ziua Minelor Deschise, cea mai mare suprafaţă este dedicată concursurilor de badminton și alergări, începând cu ora 13:00.

Concursuri de atletism

Alergarea este coordonată de Sabina-Nadia Buica, antrenor de atletism în cadrul CS Inter Petrila. Vor fi parcurse tururi de câte 600 de metri, pe strada Minei și străzile Ion D. Sîrbu, Alexandru Sahia și Grădiștei. Înscrierea se face pe 1 Mai, la Punctul Info amplasat la intrarea pe strada Minei, până la ora evenimentului. Categorii de vârstă: 9-11 / 12-14 / 15-18 ani, indiferent de sex.

Concurs de badminton

Concursul de badminton este coordonat de Adochitei Adrian-Daniel, antrenor de badminton. Se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, dublu-mixt indiferent de sex (pot participa baieti si fete). Înscrierea echipelor de cate doua persoane se face online (prin completarea acestui formular: Vezi aici formularul,  sau în ziua de 1 Mai, la Punctul Info amplasat la intrarea pe strada Minei, până la ora evenimentului. Categorii de vârstă: 9-13 / 14-17 / +18 ani. Regulamentul concursului Limita de participanti: 10 per categorie (5 echipe dublu-mixt)

Sursa: Planeta Petrila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.