Știri Video

Ministrul Rovana Plumb – Apa Serv, model pentru toate companiile de apă (Video)

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a participat, vineri, la întâlnirea ARA Olt-Jiu, organizată de ApaServ. Rovana Plumb, susține că modelul Apa Serv Valea Jiului, care a reușit să semneze al doilea proiect pe fonduri europene, ar trebui să fie implementat la nivelul întregii țări.

”…Avem pentru acest exercițiu financiar pus la dispoziția României pentru infrastructura de apă potabilă și apă uzată 3 miliarde de euro. De asemenea, vreau să vă spun că țin să felicit în primul rând compania de apă din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA. Exact acum un an de zile semnam contractul de finanțare pentru asistența tehnică în ceea ce privește dezvoltarea master planului privind infrastructura de apă și apă uzată și, de asemenea, doresc ca Apa serv, ca model, să fie multiplicat în toate județele țării…”,declară doamna ministru, Rovana Plumb.

La rândul său, directorul Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, și-a exprimat speranța că, doar împreună, vor putea fi identificate și puse în practică cele mai bune soluții.

”Trebuie să recunosc că am primit cu mare bucurie cuvintele frumoase pe care ni le-a transmis astăzi la Petroșani, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Cu atât mai mult cu cât, dincolo de aprecieri, domnia sa consideră că exemplul Apa Serv în accesarea fondurilor europene este nu doar unul demn de apreciat, ci unul care se cere a fi multiplicat și în rândul celorlalți operatori din România. Sunt mândru că am ajuns să fim un astfel de exemplu și cred că acest lucru se datorează întregii echipe de la Apa Serv, cărora le mulțumesc astăzi din nou. Le mulțumesc totodată tuturor celor care au fost astăzi alături de noi la Conferința ARA de la Petroșani: doamnelor ministru Rovana Plumb și Natalia Intoteto, parlamentarilor de Hunedoara Cristian Resmeriță, Sorin Marica, Ilie Toma și, mai ales, deputatului Laurențiu Nistor, președintelui Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora și prefectului Tiberiu Kiszeky dar și colegilor directori de la ceilalți operatori de servicii din tara”, declară Costel Avram, directorul general Apa Serv Valea Jiului.

Alături de reprezentanții comitetului teritorial Olt – Jiu al ARA, la întâlnire au fost prezenți oficialitățile județului Hunedoara, deputați, senatori, dar și ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Video conferința:

Album foto:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.