Sport

Cupa ”Flori de Mai” la Tenis de Masă – Ediția I, Petrila 2018

Clubul Sportiv Inter Petrila, în colaborare cu Clubul Copiilor şi Elevilor din Petrila și Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara, a lansat prima ediție a Cupei ”Flori de mai” la tenis de masă.

Competiția se adresează atât elevilor de la școlile petrilene, cât și adulților, întrecerea având mai multe categorii de vârstă, începând de la 6 ani până la plus 50 de ani, derulată pe parcursul a două zile de întreceri.

”Este prima ediție pe care o organizăm în această formă de colaborare și mă bucură prezența atât de numeroasă, acesta fiind și meritul părinților pentru că își îndrumă copiii pentru a face un sport. Îi mulțumesc domnișoarei Denisa Oniciu pentru inițiativă, desigur și Clubului Copiilor și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, prin această colaborare beneficiind atât copiii din orașul nostru cât și adulții”, a declarat Eugen Duma, președintele CS Inter Petrila.

Menționăm că secția de tenis de masă a Clubului Sportiv Inter Petrila, unde Denisa Oniciu activează ca antrenor, se află în plină revigorare, știut fiind faptul că este unul dintre sporturile care a descoperit multe talente și în orașul Petrila. Sportul cu palete atrage în competiție o categorie largă de vârste, acesta fiind și scopul clubului sportiv de la Petrila și cel al DJST Hunedoara.

”Prima ediție a cupei am intitulat-o ”Flori de Mai”, aceasta vine de fapt ca o continuare a întrecerilor pe care le organizăm în cadrul Clubului Copiilor din Petrila, de această dată fiind oficial lansată în cadrul sportiv al CS Inter Petrila. Talentele se descoperă doar prin practică și acesta este scopul acestor acțiuni, stimularea tinerilor, a copiilor, pentru a face un sport într-un cadru organizat”, a spus Denisa Oniciu, antrenor CS Inter Petrila.

Ca o competiție care se respectă, la final au venit și premiile, oferite de DJST Hunedoara cu un sprijin oferit din partea părinților.

Festivitatea de premiere LIVE Info Petrila:

Album foto prima zi de concurs:

Dacă prima zi a întrecerilor a fost dedicată elevilor, pe categorii de vârste (clasele I – VIII), cea de-a doua zi a competiției a fost rezervată în exclusivitate adulților. Astfel, sportul cu palete a avut mai mulți sportivi înscriși pentru concurs având vârste cuprinse între 35 și +55 de ani. Cupa ”Flori de Mai”, pentru rezultatele deosebite din concurs, i-a revenit lui Andrei Gheorghe, la categoria (-)55 de ani.

Album foto cea de-a doua zi de concurs:

Cupa ”Flori de Mai” la Tenis de Masă – Ediția I Petrila 2018, a fost o reușită remarcabilă, motiv pentru care cu siguranță va avea continuitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.