Sport

Liga IV Hunedoara pe ultima sută de metri

Etapa cu numărul 28 a Ligii a IV -a din Campionatul Județean de Fotbal Hunedoara s-a concretizat cu rezultate surpriză în majoritatea partidelor jucate la sfârșitul săptămânii trecute.

În deplasarea de la Certej a liderei campionatului trecut, Inter Petrila, petrilenii nu au reușit să treacă de Aurul Certej, fiind învinși cu scorul de 2 – 1. Inter Petrila suferă pe fondul lipsei jucătorilor, unii fiind plecați la muncă iar alții accidentați, acest lucru fiind vizibil în jocul echipei. În această partidă s-a mai înregistrat o surpriză. Beneficiind la un moment dat de lovitură de pedeapsă, Inter Petrila execută prin Iosif Kalai, golgheterul campionatului actual (35 goluri marcate), însă portarul Aurului ghicește direcția mingii, aceasta fiind a treia ratare a lui Iosif Kalai în toată cariera lui de fotbalist.

Inter Petrila se află pe locul doi în acest campionat și, matematic, își va păstra poziția până la final. Tot matematic vorbind, CS Hunedoara este lidera campionatului actual de fotbal județean, în etapa 28 mai adaugă încă 3 puncte jucând contra Gloria Proinstal Geoagiu (2 – 4).

Cele două echipe, Inter Petrila și CS Hunedoara, se vor întâlni în semifinala Cupei României, faza județeană, marți 29 mai (ora 17:30), partidă jucată pe teren neutru la Hațeg. Inter Petrila este deținătoarea Cupei României ediția 2017, atunci cțnd a realizat și eventul județean. Acum este șansa CS Hunedoara să realizeze același event în 2018, însă Interul își va apăra acest titlu până la capăt, după cum declară principalul petrilean, Adi Câmpean.

Cea de-a doua semifinală a Cupei României are ca adversare Aurul Brad și Gloria Proinstal Geoagiu. Partida se va juca la Ilia în data de 30 mai, la ora 17:30.

Celelalte rezultate ale etapei 28:
Hercules Lupeni – CSM Mihai Viteazu Vulcan 3 – 0
Minerul Uricani – CSM Jiul Petroșani 3 – 2
Retezatul Hațeg – Dacia Orăștie 2010 3 – 2
Aurul Brad – Șoimul Băița 1 – 1
Universitatea Petroșani – CNS Cetate Deva II 2 – 1

Clasamentul dupa Etapa 28 – Seniori:

În campionatul juniorilor, CS Hunedoara are punctajul maxim posibil, 78 de puncte din 26 de meciuri, obținând doar victorii în întreg campionatul. Pe pozițiile doi și trei se află echipele Inter Petrila, respectiv Jiul Petroșani.

Clasamentul dupa Etapa 28 – Juniori:

Etapa viitoare se va disputa la finalul acestei săptămâni. Până atunci, se vor disputa, miercuri, unele dintre jocurile restante, atât la seniori cât și la juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.