Știri

Apa Serv continuă licitațiile pentru contractele cuprinse în programul finanțat prin POIM

Apa Serv Valea Jiului a semnat încă un contract important, din proiectul care vizează rețelele de apă și apă uzată finanțat pe POIM. Este vorba despre contractul de ”Achiziții servicii de asistență tehnică, managementul proiectului, publicitate și supervizare a lucrărilor de execuție”.

La licitația organizată de Apa Serv Valea Jiului pentru serviciile de asistență tehnică, management, publicitate și supervizare s-au înscris câteva zeci de firme și a fost adjudecat de o asociere ce are ca lider firma EPMC Consulting SRL Cluj.

“Îi felicit pe câștigătorii acestei licitații și sunt convins că vom avea o relație de colaborare bună în următorii ani, pentru îndeplinirea scopului nostru comun de a finaliza cu succes acest nou proiect european. Vreau să felicit, în același timp, echipa de la UIP și pe Monica Tarcea, pentru profesionalismul de care au dat dovadă și la evaluarea acestui contract, la care deși interesul a fost unul foarte mare, cu 17 firme participante, nu au existat contestații, ceea ce spune multe și despre obiectivitatea echipei de evaluare”, a declarat Costel Avram.

Operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului continuă licitațiile pentru contractele cuprinse în programul finanțat din fonduri europene prin POIM. Anul acesta în trei localități vor începe efectiv lucrările, dar și pentru celelalte sunt șanse mari să fie semnate contractele.

”Urmează să înceapă lucrările la Uricani, Lupeni, Petroșani și stațiile de tratare. Anul acesta sigur vor fi semnate contractele și vor începe și lucrările. În scurt timp vom scoate la licitație Vulcanul, Aninoasa și Petrila aducțiunea. Sunt șanse foarte mari să semnăm anul acesta toate lucrările. Cert este că Lupeni, Petroșani și Uricani vor începe efectiv lucrările anul acesta”, a declarat pentru presă Costel Avram, directorul general Apa Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.