Știri

De la Poliția Locală Petrila – Sancționați pentru scandal și tulburarea liniștii publice

Vineri seara, în jurul orei 19:30, aflându-se în patrulă mixtă, Poliția Locală (Păun Petrisor, Mihăilă Dorin, Gusu Ioan), împreună cu Poliția Rutieră (Jurj Andrei) au depistat un grup de patru indivizi care se încăierau în zona centrală a orașului Petrila.

”În timp ce patrulam pe strada Republicii, în fața blocului cu numărul 113, am observat un grup format din patru indivizi care s-au luat la bătaie. Am intervenit să aplanăm conflictul, iar doi dintre aceștia (Ionuț C. și Ion G. din Petrila) au fost încătușați, transportați la sediul poliției și sancționați contravențional”, declară reprezentantul Poliției Locale din orașul Petrila.

După cum ne spune în continuare reprezentantul poliției, unul dintre cei doi scandalagii (Ionuț C.) devenise agresiv și opunea rezistență organelor de poliție, în plus, acesta adresa înjurii, astfel că s-a procedat la încătușare.

Cei doi au fost sancționați pentru înjurii, participare la scandal și tulburarea liniștii publice.

2 Replies to “De la Poliția Locală Petrila – Sancționați pentru scandal și tulburarea liniștii publice

  1. De ce nu spune-ti adevarul cu locatia de unde a inceput (barul de la ap.15 bl 113,proprietar Tihonov),si cate interventii au mai avut loc la aceasta locatie, in care se desfasoara ,,activitati* dubioase care ar trebui supravegheate si verificate de autoritatile competente.

  2. pe cand amenzi si pentru muzica data la maxim? vizitati cartierul 8 martie. sunt zile cand nu se poate sta cu geamull deschis…politia trece …si atat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.