Sport

Faza județeană a Cupei României la fotbal, a ajuns în etapa semifinalelor

Faza județeană a popularei competiții fotbalistice ”Cupa României” a ajuns în etapa semifinalelor. Cele patru echipe calificate sunt programate pentru întreceri pentru marți, 29 mai respectiv, miercuri 30 mai.

Conform tragerii la sorți, în semifinale, pe teren neutru, se vor întâlni Gloria Proinstal Geoagiu cu Aurul Brad și CS Hunedoara cu Inter Petrila. Prima semifinală cu miză puternică, cea dintre Inter Petrila și CS Hunedoara, se va disputa în data de 29 mai, de la ora 17:30, la Hațeg. Cea de-a doua semifinală, care va opune pe Gloria Geoagiu Proinstal și Aurul Brad, se va disputa în data de 30 mai, de la ora 17:30, la Ilia.

Semifinalele se joacă în sistem eliminatoriu, dacă după 90 de minute scorul se menţine egal, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea se menţine şi după prelungiri, se vor executa lovituri de departajare.

Finala fazei județene a Cupei României la fotbal se va disputa în data de 9 iunie, de la ora 17:30, la baza sportivă din Sântămăria Orlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.