Știri

Petrila – 1 Iunie sub semnul Anului Centenar

Zeci de concursuri au avut loc la Petrila, cu ocazia Zilei de 1 Iunie, unde ”Ziua Internațională a Copilului” a fost sărbătorită în avans.

La acțiunile organizate sub egida Centenarului Marii Uniri de la 1918, au participat elevii celor două entități școlare din Petrila, Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși și Școala Gimnazială I. D. Sîrbu, care s-au întrecut în concursuri care mai de care mai atractive. De la concursuri pe teme de istorie (România 100 sau Cântec patriotic), la întreceri sportive inter-școlare (Cros și Alergare, Fotbal, Handbal, Baschet, Tenis de Masă sau Fotbal Tenis) și distracție pentru toate gusturile. De asemenea, nu au fost uitate întrecerile pe trotinete, triciclete sau biciclete, care au atras un număr la fel de mare de copii.

Cei mici, participanți din partea grădinițelor, au lansat un adevărat bal al poveștilor, costumați și pictați în personaje celebre de desen animat (Peter Pann sau Albă ca Zăpada) și întreceri de desen pe asfalt.

Au fost premiați toți învingătorii, cu diplome și medalii din partea administrației locale, fiecare a primit ciocolată și sucuri. Premierea a fost făcută în cadru festiv la cele două entități școlare, fiind prezenți, alături de dascăli, primarul Vasile Jurca și viceprimarul Dorin Curtean, care le-au transmis tuturor copiilor, de ziua lor, felicitări și ”La Mulți Ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.