Știri

Proiectele finanțate prin PNDL se află în derulare la Petrila

PNDL reprezintă sursa principală de finanțare de la Guvern pentru infrastructura locală și are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice. Orașul Petrila, la nivel de Valea Jiului, a beneficiat în 2017 de cele mai multe proiecte care au primit girul finanțării.

”Un număr de opt proiecte foarte importante pentru orașul Petrila au obținut girul finanțării de la Guvernul României prin PNDL în anul 2017. Modernizarea și asfaltarea cartierelor și zonelor în care ne-am dorit foarte mult să intervenim sunt lucrări care acum au fost deja demarate” – primar, Vasile Jurca.

În ceea ce privește infrastructura rutieră au început lucrările în urma obținerii contractele de finanțare prin PNDL pentru: “Reparații și modernizare străzi, trotuare și parcări în cartierele 8 Martie, 22 Decembrie, Tudor Vladimirescu, Minei și Alexandru Sahia din orașul Petrila”. De asemenea, se află în derulare lucrările de asfaltare a străzilor: Mesteacănului, Galerie Cimpa, Moșici și Moliviș.

Reamintim cele opt proiecte aflate pe masa administrației la Petrila, prin care s-a obținut finanțare de la Guvern prin PNDL:
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Construire Grădiniță cu Program Normal cu 6 grupe la școala ”I.D. Sîrbu” din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Construire Grădiniță cu Program Normal cu 5 grupe la Școala ”Ana Colda” Lonea, din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Modernizare strada Prundului, str. Florilor și aleea de la Blocul 1 str. Republicii din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Asfaltare strada Cărbunelui din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Asfaltare strada Parângului din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Asfaltare strada Dacilor din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Asfaltare strada Lunca din orașul Petrila”;
– Program de finanțare pentru obiectivul de investiții: ”Reparații și modernizare străzi, trotuare și parcări în cartierele 8 Martie, 22 Decembrie, Tudor Vladimirescu, Minei și Alexandru Sahia din orașul Petrila”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.