Știri

De la Mina Lonea, în fruntea Complexului Energetic Hunedoara – Dioane Samuel

Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara a numit astăzi un nou director general în fruntea companiei, după ce, luna trecută, fostul director general Viorel Stancu și-a înaintat demisia din funcție.

Noul director general al CEH este inginerul Samuel Dioane. Acesta vine de la EM Lonea, unde a ocupat până în prezent, funcția de director, funcție pe care o deținea din ianuarie 2017și până în prezent.

Samuel Dioane a lucrat la Mina Lonea, unde a îndeplinit pe rând funcțiile de salvator miner, șef de sector și director de exploatare. El lucrează în cadrul subunității CEH de la Lonea încă din anul 1994, doar pentru o scurtă perioadă  a ocupat funcția de inginer șef electro-mecanic la mina Livezeni.

Noul director general al CEH este absolvent al Universității din Petroșani, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică. Tot aici, Samuel Dioane a urmat și cursurile de masterat în domeniul Managementul resurselor umane.

Acesta a fost numit oficial în funcția de director general al CEH începând cu data de 4 iunie 2018, prin decizia adoptată de Consiliul de Administrație al Complexului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.