Evenimente Știri

Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila în parteneriat cu ”Media Press Event” organizează Zilele Orașului Petrila 2018

Trei zile de spectacol artistic se vor organiza la Petrila, în perioada 8 – 10 iunie 2018, cu prilejul Zilelor Orașului Petrila. Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila sunt partenerii cunoscutului producător media din Valea Jiului, Ionuț Drăgotesc, în care ne propun o combinație artistică între cunoscuți și apreciați artiști locali și artiști de marcă ai scenei românești actuale.

Vor fi trei zile în care vom putea vedea artiști de marcă ai scenei populare: Suzana Toader și Felician Nicula, Ionela Sterp, Claudia Ghițulescu, Geanina Gavrilă, Cornel Todea sau Teodora Filip, Ansamblurile petrilene ”Bujorii Muntelui” și ”Junii Petrileni” sau recitaluri oferite de absolvenții clasei de Canto Popular ai d-nei Simona Ionașc, concerte rezervate pentru zilele de vineri și sâmbătă. Oferta de program artist continuă cu concerte: DJ Project și Mira, Doddy sau Oana Radu, având în deschidere artiști și trupe locale, cu desfâșurare în ziua de sâmbătă.

Orașul Petrila ne-a obișnuit la astfel de evenimente deosebite cu binecunoscutele parade ale portului popular. Astfel, duminică vom putea admira tradiția locală a momârlanilor (și nu numai), cu pornire de la sediul Primăriei orașului până la scena amplasată pe strada Republicii. Cu acest prilej, Primăria orașului invită pe toți cei care vor să participe la paradă pe toți cei care au un costum popular, indiferent de zona folclorică, călăreți cu cai sau trăsuri.

Așadar, sunteți invitați la Zilele Orașului Petrila 2018, în acest weekend, pe strada Republicii unde, pe lângă programele artistice prezentate, comercianții ne vor oferi produse tradiționale și, de ce nu, o bere rece.

Vineri – 8 iunie 2018

Sâmbătă – 9 iunie 2018

Duminică – 10 iunie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.