Știri Video

Rețeta perfectă pentru un mediu curat – Mișcare și atitudine Apa Serv Valea Jiului

Ziua Mediului a fost marcată într-un mod inedit de reprezentanții Apa Serv Valea Jiului, acționând prin ”Mișcare și Atitudine” pe Cheile Jiețului de la Petrila.

Porniți cu bicicletele în această zonă de pe Chei, foarte des frecventată de amatorii de grătare, înarmați cu saci de gunoi, au ecologizat albia râului Jieț demonstrând în acest fel că prin mișcare se poate lua și atitudine în ceea ce privește gunoiul ”uitat” de cei care se bucură de ceea ce natura le oferă dar nu respectă minimul pe care aceasta ni-l cere, curățenia.

O rețetă perfectă pentru mediul care ne înconjoară, aș adăuga eu. Luăm: ”una bucată” dragoste pentru natură, ”una bucată” dragoste pentru frumos, ”una bucată” echipă unită, rezultând ”una bucată” atitudine. Zeci de saci cu gunoi au fost strânși de către îndrăgostiții de natură ai societății Apa Serv Valea Jiului, care au fost transportați mai apoi acolo unde ar trebui să fie, la container, nu în natură.

”Am marcat astăzi, alături de colegii de la Apa Serv Valea Jiului, Ziua Mediului, prin mișcare și atitudine. Mișcare, deoarece ne-am deplasat pe Cheile Jiețului cu bicicletele, în inspecție la obiectivele noastre de aici. Atitudine, pentru că ne-am dorit să atragem atenția asupra faptului că apele trebuiesc păstrate curate, scop în care am ecologizat albia Jiețului în zona stației de captare. Cred că am reușit să facem o treabă bună și astăzi,drept pentru care le mulțumesc colegilor mei pentru implicare. Cum după muncă se cuvine și o binemeritată răsplată, le mulțumesc și colegelor care ne-au pregătit o fasole la ceaun care ne-a mers direct la suflet”, a declarat directorul general Apa Serv, Costel Avram.

Astfel de acțiuni nu sunt o raritate în echipa Apa Serv iar aceștia declară că vor mai urma și altele însă, ar fi foarte important ca și cei care pornesc în natură, care se ospătează cu liniștea și frumusețile care le oferă, să ia astfel de atitudini. Nu doare, nu costă nimic și fac bine la sănătatea noastră, a tuturor.

Album foto

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.