Evenimente Știri

Consultare publică privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Orașul Petrila

Primăria Orașului Petrila invită reprezentanții autorităților și instituțiilor publice, ai societății civile, ONG-urilor, companiilor private, mass-media, precum și publicul interesat, la consultarea publică privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Orașul Petrila, miercuri, 13 iunie a.c., ora 15:00, la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt”, sala de ședințe a Consiliului Local.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (P.M.U.D.) este instrumentul de planificare strategică teritorială, prin care sunt corelate dezvoltarea teritorială a Orașului Petrila cu nevoile de mobilitate și transport ale persoanelor, bunurilor și mărfurilor. Documentul supus spre dezbatere publică este unul de importanță majoră pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Consultarea are ca scop prezentarea viziunii P.M.U.D. cu particularizarea pentru Orașul Petrila, prezentarea situației actuale privind mobilitatea, identificarea problemelor și consemnarea opiniilor părților interesate în ceea ce privește aspectele legate de mobilitate în Orașul Petrila. Orice sugestie și propunere se poate face și pe mailul Primăriei Petrila – primaria.petrila.2008@yahoo.com, precum și la telefon/fax: 0254 550 760

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.