Știri

Un nou popas va fi amenajat de Apa Serv la Taia, la intrarea pe Cheile Tăii – Petrila

Reprezentanţii operatorului regional Apa Serv Valea Jiului continuă acţiunile de amenajare a unor popasuri pentru cei care vor să se odihnească la umbră şi să bea un pahar de apă rece.

După ce s-au dovedit a fi benifice pentru turiștii care tranzitează Cheile Jiețului sau Cheile Buții în zona Valea de Pești, de data aceasta un nou popas va fi amenajat la intrearea în Cheile Tăii, lângă staţia de tratare a apei, iar astfel de acţiuni vor continua.

“În maxim o lună, la Staţia Taia va apărea un nou popas. Vrem să vedem în continuare unde mai putem face asemenea popasuri şi, împreună cu colegii mei de la Apa Serv, vom pune în practică aceste lucruri, astfel încât oamenii să poată să se odihnească şi să bea un pahar de apă rece după ce au făcut mişcare”, declară Costel Avram, directorul SC Apa Serv Valea Jiului.

Pentru a conștientiza populația Văii Jiului cu privire la problemele provocate de deșeurile care ajung în sistemul de canalizare reprezentanţii operatorului de apă și canalizare continuă, în toată Valea Jiului, acţiunea denumită sugestiv “Canalizarea nu e coşul tău de gunoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.