Sport

Vocea străzii s-a făcut auzită la întâlnirea de la Primăria Petroșani

Consilieri, suporteri ai fotbalului, oameni de fotbal, ziariști au fost prezenți la întâlnirea dintre Primăria Petroșani și investitorul Nicolae Sarcină pentru a negocia rămânerea echipei ACS Șirineasa pe baza de la Petroșani.

Investitorul echipei de fotbal ACS Șirineasa, Nicolae Sarcină, spune că vrea să joace pe stadionul de la Jiul, sub culorile echipei ce împlinește anul viitor 100 de ani, dar în anumite condiții. Nu poate plăti mai mulți bani pe chirie și a cerut Consiliului Local al municipiului Petroșani să ia în calcul că Valea Jiului va avea echipă în liga a doua.

„Am convingerea că se va găsi înțelegere între Consiliul Local Petroșani și conducerea clubului și anul viitor vom juca în Liga I. Noi ne dorim ca baza să ni se dea cu 500 de lei chirie și să avem cât mai mulți suporteri alături de echipă. Vor găsi o soluție legală, așa încât să nu încălcăm legea și sunt convins că echipa va rămâne aici 100%”, a spus Nicolae Sarcină.

După discuții îndelungi în care au luat cuvântul consilieri, oameni de rând, primarul, investitorul, concluzia a fost că echipa trebuie să rămână la Petroșani. Zilele acestea va fi o ședință extraordinară a Consiliului Local Petroșani în care se vor discuta termenii legali dintre cele două părți și se va vota.

Loredana Juglea – Redactor sportiv zvj.ro

Citește mai mult pe Ziarul Văii Jiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.