Evenimente Sport

Sâmbătă, 14 iulie, aleargă cu San Montan la Baru – Ediția a V -a

Pentru pasionații de alergare montană, centrul acțiunilor de tip ALERGARE – DUATLON va fi la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă 14 iulie – începând cu ora 10:00, în Comuna Baru din județul Hunedoara. Asociația San Montan din Petrila, împreună cu Consiliul Local și Primăria Baru organizează cea de-a V -a ediție a concursului ”Alergare / Duatlon Baru 2018”.

Aflată acum la o ediție aniversară pentru sportivii de la San Montan, în acest an împlinindu-se cinci ani de existență în lumea sportului, se dorește ca această ediție să fie una specială, organizatorii fiind pregătiți cu nenumărate surprize.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, traseele montane de alergare fiind foarte atent supravegheate după ploile din ultima perioadă. În concursulde la Baru sunt pregătite patru probe: Semimaratonul de 23 km – Muncel Bărișor, Cross de 7 km – Comuna Baru, Duatlon individual și ștafetă și nelipsita Cursă a copiilor. Organizatorii anunță însă o surpriză, la această ediție aniversară a fost inclusă și categoria 50+, la semimaratonul de 23 km. Astfel, categoria 36+ se va transforma în categoria 36 – 49, urmată de 50+.

O altă noutate în concurs este că anul acesta, pentru prima dată la concursurile San Montan, a fost introdus serviciul de cronometraj computerizat, serviciu asigurat în totalitate de echipa my-run.ro.

Premiile în bani pentru câștigătorii concursurilor din acest an sunt foarte consistente, ne asigură reprezentanții San Montan, de altfel fiecare participant va fi răsplătit cu premii, medalii și diplome. În afara acestora, la finalul concursului, participanții și invitații se vor bucura și de un after party în stilul San Montan, cu muzică bună, dans și prăjeli la grătar unde vor putea dezbate și dinamica fluidelor, ne asigură organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.