Știri

Dar din dar se face rai! – Sprijin pentru Andreea

Dar din Dar de face Rai! Împreună suntem puternici și putem ajuta un suflet frumos.

Andreea Marcela Cheian – Povestea mea:

„Am avut privilegiul să mă nasc într-o familie care m-a iubit foarte mult. Cursul vieții a decurs normal pânã la varsta de 14 ani, când am fost diagnostica cu epilepsie focala partea dreapta. Am început tratamentul pentru boală și, timp de 3 ani, a fost totul în regulă. La liceu mi-am trăit viața de adolescent foarte frumos. Puteam să merg la zile onomastice, să ies cu colegii în oraș, a fost frumos. Dar, treptat, treptat, boala s-a instalat din nou. Au început crizele din ce în ce mai dese… eram la facultate, am ascuns cât am putut asta. Am început din nou să merg la medici, au urmat tratamente dar bolii nu îi păsa. A pus stăpânire pe viața mea. Acest lucru m-a apropiat de Dumnezeu dar părea că totul este împotriva mea. M-am izolat de prieteni, ei nu știau cu ce „demoni” mă lupt eu. Unii s-au supărat, alții nu dar, încet, încet i-am pierdut pe toți. Nu mă pot deplasa niciunde singură, nu pot face unele lucruri în casă… îmi este foarte greu. Sunt dependentă de ai mei. Sunt crize destul de greu de suportat de familia mea. Eu sunt inconștientă în momentele acelea, dar ai mei suferă foarte mult. Din cauza tratamentelor am făcut depresie, mă deranjează și lingura când o ating de farfurie, uneori și vântul. Nu mă mai pot bucura de viață, nu pot să ascult muzică fiindcă zgomotele îmi provoacă criză. Am vrut să renunț la medicație, la viață, nu mai vroiam să trăiesc. Eram egoistă, mă gândeam doar la mine, nu și la suferința provocată alor mei. Nu pot sa lupt cu boala oricât aș încerca. A pus stăpânire pe viața mea. Dar surioara mea a căutat pe internet și a găsit acest spital privat „Monza” din Bucuresti, clinica „Brain Institute”. Mi-au dat o speranță la operația pe creier. Este costisitor, acesta ridicandu-se la suma de 13.000 € dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor de bine știu, că voi reuși. Sunt încrezătoare, optimistă că va veni din nou în viața mea primăvara. Vă doresc tuturor multă sănătate și toate cele bune!” Andreea.

Există o vorbă care bine spune…”Dar din Dar se face Rai”. 13.000€….O fii mult, o fii puțin? Cert este că pentru Andreea Marcela Cheian înseamnă o nouă șansă la o viață normală, la viața frumoasă pe care o avea înainte.

Se spune că atunci cand dăruiești ceva, Dumnezeu îți dă inzecit înapoi. Haideți din puținul nostru să ajutăm un suflet să își trăiască tinerețea frumos.

CONTUL LA BCR PE NUMELE CHEIAN ANDREEA-MARCELA:

RO85RNCB0564114919660004

BIC PENTRU CEI CARE VOR SĂ DEPUNĂ VALUTA: RNCBROBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.