Știri

Au fost furați patru cai aparținând Carpathian Horse Trekking din Petrila

Patru cai aparținând ”Carpathian Horse Trekking” din Petrila au fost furați de pe proprietatea privată, îngrădită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ora 2:00.

Hoții au intrat prin efracție, după cum au stabilit polițiștii la fața locului, existând urme ale furtului, iar la această oră aceștia continuă cercetările. În paralel, ”Carpathian Horse Trekking”, a lansat un apel pe rețeaua de socializare oferind chiar și o recompensă considerabilă pentru găsirea căluților:

”În cursul dimineții de 11 august 2018, în intervalul orar 2:00 – 6:00 ne-au fost furați 4 căluți, respectiv: Mura, Brego, Bella si Arya. Vă rugăm să distribuiți această postare în speranța de a-i găsi. Oferim o recompensă de 1000 € pentru returnarea acestora”, au scris aceștia pe rețeaua de socializare.

Cei care pot da orice relații care ar putea duce la prindere hoților o pot face la sediul Poliției orașului Petrila (0254 550 309), la serviciul de urgență 112 sau la telefon 0787 579 950 (Carpathian Horse Trekking).

Se pare că hoții au pus ochii pe șase cai însă, au reușit să fure doar patru, doi dintre aceștia nu au urmat infractorii. Cei patru căluți erau foarte apropiați de oameni, după cum declară pentru presă Călin Popa, unul dintre proprietarii cailor, iar valoarea acestor căluți se ridică la aproximativ 8000 de euro.

”Carpathian Horse Trekking” este o inițiativă locală din orașul Petrila, afacere pusă pe picioare de doi tineri entuziaști, iubitori ai căluților, oferind experiențe de tip ecvestru într-un decor montan.

Foto: Carpathian Horse Trekking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.