Știri

Costel Avram, reprezentant al Consiliul județean Hunedoara în forurile statutare de conducere ale operatorilor de apă din județ

Consilierii județeni au luat decizia vineri, 31 august 2018, de a-l numi în funcția de reprezentant al Consiliului județean Hunedoara în Adunarea Generală a Acționarilor operatorului de apă și canalizare al Văii Jiului, SC Apa Serv Valea Jiului (ASVJ), pe fostul director al ASVJ, Costel Avram.

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, este cel mai în măsură să reprezinte acționarul majoritar al ASVJ, știut fiind faptul că, sub conducerea lui, operatorul de apă și canalizare al Văii Jiului, Apa Serv, a ajuns un exemplu de urmat pentru toți operatorii de apă din România și, în același timp, un exemplu pentru proiectele viabile realizate prin accesarea fondurilor Uniunii Europene.

Prezent la Petroșani luni, 3 septembrie 2018, la reuniunea AGA a societății Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram a fost validat de Consiliul de Administrație în noua sa calitate.

”Potrivit deciziei Consiliului județean Hunedoara, am revenit de astăzi și la Apa Serv Valea Jiului, în calitate de reprezentant al acționarului majoritar în Adunarea Generală a Acționarilor. Desigur, sunt onorat și responsabilizat de acest lucru dar, trebuie să recunosc că, înainte de toate, sunt încântat că pot fi în continuare de folos acestei frumoase echipe de la operatorul de apă din Valea Jiului, de acești oameni deosebiți de care mă simt atât de atașat. Împreună, vom face tot ceea ce trebuie pentru ca Apa Serv să-și păstreze locul pe care-l merită în activitatea economică din județ și în viața oamenilor din Valea Jiului. Din partea mea, noua echipă managerială va avea tot sprijinul necesar”, a declarat Costel Avram.

Administratorul public al județului Huneodara, Costel Avram, va face parte și din forurile statutare de conducere ale Apa Prod SA Deva și Parcul Industrial Călan, societăți la care Consiliul județean Hunedoara este acționar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.