Sport

Fotbal. Șoimul Băița – Inter Petrila, duminică 16 septembrie

CS Inter Petrila joacă etapa secundă în deplasare la Băița, duminică 16 septembrie, pe stadionul din Crăciunești. Partida va începe la ora 11:30 și va avea în deschidere jocul echipelor de juniori, începând cu ora 9:30.

Jocul va fi condus la centru de Daniel Roman (Deva), ajutat la margine de Cristian Bumb (Băcia) și Raul Popa (Hunedoara). Observator delegat: Aurelian Liviu Băleanu (Deva)

După prima etapă a Ligii a IV -a Hunedoara, CS Inter Petrila se situează pe prima poziție a clasamentului și depinde de rezultatul de la Băița pentru a și-o menține.

Prima parte a etapei a II -a s-a disputat sâmbătă și a înregistrat un fabulos scor al etapei. La Hațeg, Retezatul Hațeg obține victoria cu 13 – 1 contra selecționatei din Călan, Victoria Călan. O victorie la fel de însemnată s-a înregistrat și la Vulcan. CSM Mihai Viteazu Vulcan a marcat în poarta oaspeților de la CSM Dacia Orăștie 2010 nu mai puțin de șase goluri.

Rezultate etapa a II -a, seniori:

Scoruri fabuloase și în partidele de juniori unde, sâmbătă s-au marcat nu mai puțin de 42 de goluri în 4 jocuri disputate. Scorul etapei s-a înregistrat la Vulcan, juniorii de la CSM Mihai Viteazu Vulcan încheie partida cu 20 – 0 contra Dacia Orăștie.

Rezultate etapa a II -a, juniori:

Tot duminică, începând cu ora 11:00, sunt programate și partidele contând pentru etapa a III -a a Ligii a V -a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.