Sport

Start înscrieri Campionat de Fotbal – Old Boys

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara organizează în premieră campionat de Old-Boys, dând astfel posibilitatea celor trecuți de prima tinerețe să regăsească plăcerea de odinioară de a juca fotbal, menținând mintea și trupul sănătoase, oferind posibilitatea reluării vechilor rivalități în spirit de fair-play.

Pe data de 1 octombrie 2018, pe terenul sintetic al stadionului Parângul din Petrila (Lonea) va avea loc startul într-o competiție în premieră, dedicată echipelor de old-boys cu jucători trecuți de 45 de ani. Astfel, s-a dat startul la înscrieri, iar doritorii sunt rugați să ia legătura fie la Clubul Sportiv Inter Petrila, fie la Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara.

Competiția va fi împărțită în două serii: Valea Jiului și Valea Mureșului. Pentru Valea Jiului meciurile se vor juca pe terenul sintetic al stadionului ”Parângul” din Lonea, iar atunci când vremea nu va permite ca meciurile să se joace afară, acestea se vor juca la Sala Sporturilor de la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Petrila.

”Așteptăm la înscriere echipe de la sate, comune, orașe. Va fi o competiție interesantă”, a spus declarat președintele clubului ”Inter Petrila”, Eugen Duma.

Spicuiri din regulamentul de desfășurare:

Campionatul de Old-Boys se organizează cu 12 echipe în 2 serii. Lotul de jucători va fi format din 12 sportivi (10 sportivi născuți pana la data de 31.12.1972, 2 sportivi născuți în perioada 01.01.1973-31.12.1977). Perioada de desfășurare a competiției este 01 octombrie – 30 noiembrie 2018, iar turneul final se vadesfășura în perioada 07 decembrie-8 decembrie 2018. La turneul final participă echipele clasate pe primele două locuri din fiecare serie. Pot participa în competiție atât membrii afiliați cât și alte echipe. Termenul limită de înscriere în competiție este 25 septembrie 2018, formularul de înscriere și regulamentul complet îl puteți regăsi aici:

Regulament campionat Old-Boys – pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.