Știri

Damaris Ilie, eleva de nota 10 la Bacalaureat, a fost premiată de Consiliul Local

În cadrul ședinței Consiliului Local al Orașului Petrila din data de 18 septembrie 2018, primarul Vasile Jurca, împreună cu membrii Consiliului Local, au premiat pe tânăra Ilie Damaris din Petrila cu un laptop de ultimă generație, pentru rezultatul de la examenul de bacalaureat, acolo unde a obținut media generală 10.

Damaris Ilie din localitatea Petrila, județul Hunedoara, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani a obținut media generală 10 la examenul de Bacalaureat. Damaris Ilie a obținut la disciplinele matematică și chimie organică nota 10 iar, în urma contestației, la limba română a obținut tot nota 10.

”Ne mândrim că în orașul Petrila avem nu doar o mulțime de copii talentați și studioși, preocupați de învățătură, educație, cultură sau sport la cel mai înalt nivel, ci avem iată, tineri precum Damaris Ilie care pot atinge nivelul excelenței. Am considerat, împreună cu colegii din Consiliul local că trebuie să o felicităm pe tânăra noastră concitadină în plenul forului de conducere al orașului Petrila și mă bucur că am putut face în așa fel, ca felicitările pe care i le-am transmis să fie însoțite și de un premiu pe care Damaris Ilie îl merită cu prisosință”, a declarat primarul Vasile Jurca.

Damaris Ilie este unul dintre cei 12 copii ai familiei Ilie din orașul Petrila și a studiat la Liceul Teoretic din Petroșani, alături de o altă soră a ei. Ambele surori sunt premiante și au rezultate excepționale la învățătură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.