Știri

Încă un obiectiv bifat pe agenda finanțărilor în infrastructura școlară la Petrila

Administrația de la Petrila a depus în cursul anului trecut mai multe proiecte pentru obținerea finanțării în ceea ce privește infrastructura școlară, fiind vorba despre clădiri publice pe care primăria dorește să le reabiliteze: Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuşi” împreună cu școlile din structura acestuia (Şcoala nr. 2, Şcoala Gimnazială nr. 5), Şcoala Gimnazială „I.D. Sîrbu” împreună cu Şcoala Gimnazială nr. 6 şi Spitalul din Petrila – structura Centrul de Sănătate Multifuncţional Petrila.

Unul dintre aceste obiective a primit aprobarea pentru finanțare, Școala Gimnazială nr. 6 din Petrila, motiv pentru care primarul Vasile Jurca se va deplasa în următoarele zile la Timișoara pentru semnarea contractului cu ADR VEST.

”Astăzi am fost anunțat de către directorul ADR VEST, domnul Sorin Maxim, că a fost aprobat contractul de finanțare pentru reabilitare Școala Gimnazială nr. 6 – I.D. Sîrbu. În acest sens voi merge marți, 2 octombrie 2018, la Timișoara pentru semnarea contractului de finanțare. Vor urma Școala nr. 2 și nr. 5 aparținând de Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși, Școala nr. 1 – I.D. Sîrbu, Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși și Spitalul din Petrila, obiective pentru care am depus proiecte de finanțare anul trecut. Acesta este încă un obiectiv asumat și realizat vizavi de infrastructura școlară”, precizează primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.