Știri

Fotograful de serviciu – Culorile toamnei la Petrila

Nu există anotimp care să nu ne surprindă în cel mai plăcut mod, prin bogăția de culori și frumusețea locurilor. Fotografia este cea care imortalizează aceste scene uimitoare, un adevărat spectacol oferit cu generozitate de natura însăși.

”Fiecare petrilean sau trecător prin zonă trebuie să își găsească puțin timp să se așeze și să privească căderea frunzelor, transformarea culorilor într-un pastel de toamnă inedit în Petrila, orașul care are legatură cu Munții Parâng, Munții Șureanu prin Cheile Tăii, Șoseaua de legătură cu Transalpina România, dinspre Valea Jiului prin frumoasele Cheile Jiețului” – Vasile Laurențiu Sorin

Lăsăm câteva din imaginile începutului de toamnă să vorbească de la sine, imagini surprinse de fotograful de serviciu în împrejurimile orașului Petrila.

Această prezentare necesită JavaScript.

Fotograful de serviciu – Laurențiu Sorin Vasile, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR). ”Înarmat” cu un aparat foto, o bicicletă și multă poftă de viață, pensionarul miner descoperă zilnic locuri și surprinde instantanee, ce bucură pe oricine.

”Vreau să le arăt celor ce nu pot să vină în Valea Jiului și, cu ocazia aceasta, chiar să vină, că Petrila și Valea Jiului are locuri minunate. Sunt petrilean și am încercat să arăt mai multe din partea aceasta, Cheile Tăii, Cheile Jiețului, Voievodu, dar nu pierd nicio ocazie de a arăta locuri minunate din orice destinație o parcurg, cu bicicleta”, VLS – Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.