Știri

Costel Avram – administrator provizoriu al Parcului Industrial de la Călan

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Parcul Industrial din Călan, administrat de Consiliul județean Hunedoara împreună cu Primăria orașului Călan, a luat decizia de a-l numi în funcția de administrator provizoriu al parcului industrial pe Costel Avram.

Rezultatele foarte bune obținute de Costel Avram în perioada în care acesta s-a ocupat de managementul operatorului regional al serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului au constituit un argument decisiv în decizia de numire luată săptămâna trecută la prima ședință a AGA de la Parcul Industrial din Călan, analizându-se la modul cel mai serios situația în care se află acesta în prezent.

”Personal, cred că funcționarea la parametri corespunzători a acestui parc industrial este vitală nu doar pentru orașul Călan, ci pentru dezvoltarea economică și socială a întregului județ. Am stabilit, împreună cu echipa de aici și un set de măsuri prin care vrem să sporim activitatea Parcului Industrial Călan, să atragem investitori, să creăm locuri de muncă pentru hunedoreni.

Vom propune atât Consiliului Județean, cât și Consiliului Local Călan, ca acest Program de Măsuri privind eficientizarea activității Parcului Industrial Călan să fie aprobat în cadrul unei ședințe comune a Consiliului județean Hunedoara și Consiliului local Călan, ședință pe care o vom organiza chiar aici, la sediul Parcului Industrial din Călan. Mulțumesc primarului Adrian Iovanescu pentru susținere și pentru munca în echipă”, a declarat Costel Avram.

Acesta a mai precizat că va face tot ce poate pentru a pune în mișcare și acest angrenaj economic și social, care poate deveni un pilon al dezvoltării în județul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.