Evenimente Sport Știri

Pedalează în toamna petrileană – ediția a doua

Consiliul Local și Primăria orasului Petrila, în colaborare cu Asociația San Montan din Petrila, organizează un nou eveniment dedicat frumoasei toamne petrilene, aflat la cea de-a doua ediție în acest an.

Acțiunea se va petrece duminică, 28 octombrie, începând cu ora 14:00 și se dorește să angreneze toate categoriile de vârstă la o scurtă mișcare cu bicicleta, pe un traseu de circa 7 km. Traseul este accesibil și celor mici, astfel că poate fi benefic pentru întreaga familie, copii, părinți și bunici, o zi deosebită pe care o puteți petrece împreună.

”Vrei să fi haios sau înfricoșător? Echipează-te în costum de Halloween și pedalează în toamna petrileană”, spun organizatorii evenimentului.

Sunt așteptați cetățenii de toate vârstele care au o bicicletă, costumați de Holloween și care vor să pedaleze alaturi de sportivii de la San Montan. La finalul cursei participanții vor avea parte de multe surprize, precum tradiționalul ceaun cu fasole și ciolan, diplome și multe alte surprize.

Traseul propus:

Vedere pe hartă:

https://www.strava.com/activities/1899681873?utm_medium=referral&utm_source=com.facebook.katana

În cadrul evenimentului se va desfășura și o mică acțiune de caritate: plimbare călare pe căluții Doru și Cezar, acțiunea având ca scop strângerea sumei necesare pentru achitarea facturii mobilierului de la Maternitatea Petroșani (”Alături de maternitate”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.