Știri

Consiliul județean Hunedoara prezent permanent în Valea Jiului

Consiliul județean Hunedoara va fi prezent în permanență în Valea Jiului. Conform programului stabilit pentru audiențele de la Biroul teritorial al Consiliului Județean Hunedoara, deschis în Valea Jiului de către forul legislativ județean, ziua de miercuri a săptămânii i-a revenit administratorului public al județului, Costel Avram:

”Am început ziua de astăzi la Biroul Teritorial al Consiliului județean Hunedoara, unde am avut o serie de întâlniri în cadrul programului de audiențe stabilit de conducerea instituției. M-am întâlnit aici cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, cu care am discutat o serie de probleme punctuale privind municipiul Petroșani și modul în care Consiliul județean trebuie și poate să sprijine inițiativele locale”, a declarat Costel Avram.

În audiențe s-au înscris cetățeni ai Văii Jiului care au dorit să semnaleze o serie de probleme cărora administratorul județului le-a promis că se vor căuta soluții pentru a le găsi rezolvare și le-a mulțumit pentru interesul lor față de problemele comunităților.

De asemenea, Costel Avram a avut o serie de întrevederi cu reprezentanți ai presei locale și cu echipa ”Salvamont” condusă de apreciatul Toma Coconea.

”(…) I-am felicitat pe membri echipei ”Salvamont” pentru rezultatul deosebit obținut la concursul internațional de salvare montană din Italia, unde au obținut locul III în lume”, a mai spus Costel Avram.

Programul audiențelor va continua în Valea Jiului. Potrivit deciziei adoptate de conducerea forului legislativ județean, în fiecare zi de miercuri, între orele 09:30 – 12:30, audiențele vor fi susținute de administratorul public Costel Avram.

Săptămânal, în fiecare zi de joi între orele 10:00 – 12:00, președintele Mircea Flaviu Bobora, vicepreședintele Daniel Andronache și vicepreședintele Sorin Vasilescu vor susține, prin rotație, audiențe cu publicul la Biroul din Petroșani.

De asemenea, în fiecare zi de luni, marți, miercuri și joi, între orele 16:00 – 18:00 la Biroul din Petroșani vor fi prezenți, pentru întâlniri cu cetățenii, prin rotație, consilierii județeni.

Biroul Consiliului Județean din Petroșani va fi deschis zilnic pentru preluarea sesizărilor și înscrierea doritorilor în audiență, după următorul program: de Luni până Joi, între orele 09:30 – 18:00; Vineri: 09:30 – 13:00.

Înscrierea în audiență sau transmiterea sesizărilor se poate face și pe adresa de e-mail: birouvaleajiului@cjhunedoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.