Sport

Hațeg bate în retragere, Geoagiu își întărește poziția de lider

Liga a IV -a Hunedoara a programat, la sfârșitul săptămânii trecute, meciurile contând pentru etapa cu numărul 7 a turului Campionatului județean de fotbal.

Din cele șase partide ale etapei s-au disputat doar cinci meciuri în acest weekend. Cea de-a șasea partidă, având drept combatante CS Inter Petrila și CNS Cetate Deva, a fost reprogramată pentru miercuri, 24 octombrie, de la ora 16:00, la cererea oaspeților de la Deva.

Victorie clară pe teren propriu pentru CSM Mihai Viteazu Vulcan, care reușește să înfrângă drastic CSO Retezatul Hațeg (5 – 1), echipă care începe să bată în retragere, având în vedere startul campionatului județean de fotbal. De altfel, Vulcanul urcă pe podium după această victorie, ocupând poziția a treia, însă acesta nu este un loc foarte cald, depinzând de rezultatul de miercuri de la Petrila.

O altă victorie clară (1 – 4), de data aceasta a fost obținută în deplasare de către lidera acestui campionat, Gloria Proinstal Geoagiu. Gloria Proinstal Geoagiu s–a impus categoric, duminică, în deby–ul zonal cu Dacia 2010 Orăștie și își întăresc poziția fruntașă în clasament, fără nicio înfrângere, cu șase victorii și un meci egal. Partida s–a disputat pe o ploaie torențială, care a persistat pe toată durata meciului.

La Petroșani, Jiul pierde din nou în fața Aurului Brad, cu 2 – 5 în favoarea oaspeților, ocupanți ai poziției secunde în clasament. Jiul rămâne în continuare pe ultimul loc, având doar un singur punct în clasament.

La Uricani, Minerul obține cele trei puncte în fața Victoriei Călan (3 – 0), o echipă aflată în derivă având în vedere ediția trecută a campionatului, succesul uricănenilor îi menține pe poziția de mijloc a clasamentului.

În fine, Șoimul Băița trece destul de greu de Universitatea Petroșani, pe teren propriu (2 – 1), ocupând poziția a cincea în clasamentul provizoriu al etapei a VII -a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.