Știri

Zacusca de Petrila la târgurile alimentare din Orient

Un tânăr și ambițios antreprenor din orașul Petrila (Valea Jiului), Adrian Mihai Andronache în parteneriat cu consultantul Adrian Daniel Adochiței, a reușit grație accesării unor fonduri nerambursabile în cadrul programului ”Internaționalizare 2018”, să prezinte câteva produse tradiționale de casă, din zona Văii Jiului, la Târgul alimentar Internațional VIETFOOD & BEVERAGE 2018 care se desfășoară în aceste zile în Vietnam, la Hanoi.

Astfel, produse precum zacusca, dulceața ori murăturile produse sub brandul ”Delirs” brevetat de societatea comercială ”Provizii de Iarnă SRL” din Petrila au ajuns în atenția consumatorilor din Orient, unde s-au bucurat de un real succes.

Potrivit antreprenorului petrilean, produsele mărcii ”Delirs” s-au bucurat de un real succes la târgul de produse tradiționale din Vietnam prin programul de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anreprenoriat al României, iar următorul proiect va fi în curând în China, acolo unde firma petrileană va putea fi prezentă, tot grație accesării fondurilor nerambursabile oferite în cadrul programului “Internaționalizare 2018”.

Soția ambasadorului României in Vietnam a vizitat chiar astăzi standul ”Delirs” gustând zacusca din Petrila. Au fost prezenți de asemnea si Consilierul Economic al Ambasadei precum si alți studenți care au făcut facultatea în România, unii chiar în Petrosani.

Sursa informației: Adochiței Adrian Daniel
Foto: FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.