Anunțuri Știri

50 locuri de muncă recoltare fructe în Spania

50 locuri de muncă în domeniul agricol sunt disponibie în Spania, prin intermediul Reţelei EURES, oferite de firma Fresgilera S.L., din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie 2019.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Hunedoara, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip care se completează la sediul agenţiei, copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”.

Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc. Programul de lucru este între 8: 00 şi 15: 00, cu o pauză de masă de o jumătate de oră. Nu se solicită cunoaşterea unei limbi străine, iar salariul este de 38 euro net /zi. Cazarea se oferă contracost, 40 euro/lună, în timp ce transportul dus va fi plătit de lucrător, iar transportul de reîntoarcere va fi plătit de companie, la terminarea contractului. Durata contractului este 20 februarie 2019 – 20 iunie 2019.

Comunicat AJOFM Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.