Anunțuri Știri

Anunțuri, Angajări

Vrei sa faci parte dintr-un colectiv tanar si ambitios? Atunci, te vrem in echipa noastra!!! Oferim loc de munca in magazin alimentar, full time, salariu si program de munca atractiv.

Locul de munca este remunerat mai bine decat piata, oferim acte pe loc si cerem in schimb doar onestitate si dorinta de a munci. Mai mult, in functie de preferintele tale poti alege sa lucrezi intr-una dintre cele 4 locatii de magazine. Nu ezita!!!! Suna-ne….

Pentru mai multe detalii, sunati la telefon: 0753 671 822

Anunt publicat la data de 27.01.2019


Notă – Publicitate

INFO PETRILA publică anunțurile de mică și mare publicitate cu titlu gratuit. INFO PETRILA nu se pretinde și nu este un site comercial.

Anunțurile de publicitate vor fi formulate de către dumneavoastră și vor fi transmise pe adresa noastră, împreună cu alte atașamente, dacă este cazul. Puteți folosi formularul pe care vi l-am pus la dispoziție în pagina „Despre Noi” pentru a ne transmite informațiile, sau pentru a face comentarii cu privire la articolele cuprinse în acest website.

INFO PETRILA NU PRETINDE documente sau copii după documente, veridicitatea anunțurilor dumneavoastră fiind cu totul și cu totul sub atribuțiile dumneavoastră. Titlul gratuit de publicare se face pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire sau stopare a anunțurilor la cererea expresă a dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.