Anunțuri Știri

Anunțuri, Angajări

Angajam muncitori la cules de sparanghel si căpșuni. Oferim contracte de munca sigure la cules de sparanghel si căpșuni, se plătește 8.40 de euro pe ora, se oferă cazare, o masa pe zi si asigurare medicala. Contractele se trimit începând cu luna aceasta iar plecările se vor face in luna martie.

Pentru mai multe detalii, sunati la telefon: 0751 949 701

Anunt publicat la data de 27.01.2019


Notă – Publicitate

INFO PETRILA publică anunțurile de mică și mare publicitate cu titlu gratuit. INFO PETRILA nu se pretinde și nu este un site comercial.

Anunțurile de publicitate vor fi formulate de către dumneavoastră și vor fi transmise pe adresa noastră, împreună cu alte atașamente, dacă este cazul. Puteți folosi formularul pe care vi l-am pus la dispoziție în pagina „Despre Noi” pentru a ne transmite informațiile, sau pentru a face comentarii cu privire la articolele cuprinse în acest website.

INFO PETRILA NU PRETINDE documente sau copii după documente, veridicitatea anunțurilor dumneavoastră fiind cu totul și cu totul sub atribuțiile dumneavoastră. Titlul gratuit de publicare se face pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire sau stopare a anunțurilor la cererea expresă a dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.