Anunțuri

Anunțuri – Mobilier pentru grădină

Vrei să ai propria ta oază de relaxare, acel loc în care vei aștepta cu nerăbdare să ajungi seara, după o zi solicitantă sau să-ți petreci zilele de weekend alături de prieteni? Edil Sal Prest – Petrila îți propune mobilier de grădină. Indiferent de preferințele tale, vei găsi designul, culorile care ți se potrivesc, dar și acele decorațiuni de grădină care-ți vor încânta privirea atunci când îţi vei savura cafeaua de dimineață pe terasă sau când vei citi cartea preferată.

Realizăm bănci stradale sau de grădină, la comandă. Imaginile reprezintă modele, executăm și alte modele în funcție de solicitările clientului.

CARACTERISTICI:
Lungime – 180 cm
Lățime șezut – 50 cm
Înălțime spătar – 60 cm
Înălțime totală bancă – 90 cm
Țeavă rectangulara – 30/30mm x 0.2
Șezut din lemn de brad băițuit si lăcuit
PRET: 470 RON (fără TVA)

Edil Sal Prest: Str. Privighetorilor, nr. 5, Petrila.
Telefon: 0254550318 / 0254550319
Email: edilsalprestpetrila@yahoo.com

Pentru tine grădina trebuie să fie acel loc nostalgic care să te ducă cu gândul la grădina bunicilor în care mergeai în fiecare primăvară.


Notă – Publicitate

INFO PETRILA publică anunțurile de mică și mare publicitate cu titlu gratuit. INFO PETRILA nu se pretinde și nu este un site comercial.

Anunțurile de publicitate vor fi formulate de către dumneavoastră și vor fi transmise pe adresa noastră, împreună cu alte atașamente, dacă este cazul. Puteți folosi formularul pe care vi l-am pus la dispoziție în pagina „Despre Noi” pentru a ne transmite informațiile, sau pentru a face comentarii cu privire la articolele cuprinse în acest website.

INFO PETRILA NU PRETINDE documente sau copii după documente, veridicitatea anunțurilor dumneavoastră fiind cu totul și cu totul sub atribuțiile dumneavoastră. Titlul gratuit de publicare se face pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire sau stopare a anunțurilor la cererea expresă a dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.