Anunțuri

Anunțuri – Dominic Auto Petrila

În ciuda unei întrețineri regulate (schimb de ulei, înlocuire filtre etc.), numeroase piese ale vehiculului sunt supuse uzurii. În timpul conducerii, puteți observa unele semne de uzură: ținuta de drum mai puțin precisă, frâne mai puțin eficiente, zgomote etc. Pentru siguranța dumneavoastră și pentru a evita o uzură majoră, Dominic Auto propune periodic o revizie generală – Gratis.

Dacă în timpul reviziei observăm anumite probleme, pregătim un deviz pentru punerea la punct a vehiculului și o rezolvare a problemelor, fără niciun efort din partea dumneavoastră.

Dominic Auto Petrila – Definiția siguranței Auto

Ai nevoie de reparații la masina ta?
Oferim o gamă largă de piese Originale & Aftermarket
Asigurăm: Montaj și Garanție
Pentru oferte, programare și disponibilitate contactează-ne la numărul de telefon: 0732966597


Notă – Publicitate

INFO PETRILA publică anunțurile de mică și mare publicitate cu titlu gratuit. INFO PETRILA nu se pretinde și nu este un site comercial.

Anunțurile de publicitate vor fi formulate de către dumneavoastră și vor fi transmise pe adresa noastră, împreună cu alte atașamente, dacă este cazul. Puteți folosi formularul pe care vi l-am pus la dispoziție în pagina „Despre Noi” pentru a ne transmite informațiile, sau pentru a face comentarii cu privire la articolele cuprinse în acest website.

INFO PETRILA NU PRETINDE documente sau copii după documente, veridicitatea anunțurilor dumneavoastră fiind cu totul și cu totul sub atribuțiile dumneavoastră. Titlul gratuit de publicare se face pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire sau stopare a anunțurilor la cererea expresă a dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.