Sport

În debutul returului – răsturnări de clasament în Liga a IV -a

Noul lider al clasamentului hunedorean în Liga a IV -a este Retezatul Haţeg, după victoria cu scorul de 1 – 0 în fața fostei lidere Gloria Proinstal Geoagiu. Diferențele foarte mici de punctaj între ocupantele primelor șase poziții din clasament duc la răsturnări de situații în ceea ce privește liderul clasamentului hunedoarean, fiind ceea ce face ca totul să devină mult mai interesant.

Inter Petrila a câștigat cu emoții la Petroșani în fața echipei lui Damian Militaru, Jiul Petroșani, demn de remarcat fiind faptul că echipa lui Adi Câmpean a fost condusă cu 2 – 0 până în repriza secundă. Disputată pe un teren greoi, partida a solicitat fizic ambele echipe, în prima parte văzându-se amprenta jiuliștilor Drăgoescu sau Torkoș, sorții fiind însă de partea petrilenilor prin tripla lui Filip și golul lui Matei din cea de-a doua parte a jocului, stabilind și scorul final, 4 – 2 pentru oaspeți. După prima etapă din retur Inter Petrila ocupă poziția 5 în clasament cu 24 puncte, la patru puncte de lider.

Rezultatele etapei a XII -a

În următoarea etapă, Inter Petrila va întâlni Șoimul Băița în derbiul campionatului, pe Stadionul Parângul Lonea, sâmbătă 23 martie, de la ora 9:30 – Juniori și 11:30 – Seniori.

Etapa următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.