Știri

Mesajul primarului Jurca pentru copiii din Petrila – ”Urmați în continuare cursurile la liceul nostru din Petrila”

Ultimul clopoțel pentru elevii claselor a VIII -a de la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” și Școala Gimnazială ”ID Sîrbu”, cele două entități școlare din Petrila, a sunat vineri, 7 iunie 2019.

Îmbrăcați de sărbătoare, promoția 2019 și-a luat rămas bun de la colegii mai mici și profesorii care le-au călăuzit pașii pe tărâmul cunoașterii timp de opt ani. Chiar dacă se bucură că se apropie de maturitate, absolvenții de gimnaziu își vor aminti cu nostalgie de clipele petrecute în gimnaziu, zecile de fotografii făcute împreună vor dăinui în timp și vor menține vie amintirea anilor frumoși.

  • Chiar dacă aș putea, nimic nu aș schimba. Nimic din cei opt ani de zile nu aș schimba.
  • Am împărțit aceeași clasă. Am avut și reușite, dar acum tot ce avem sunt doar căi diferite.
  • Am ajuns acum, aici, suntem la final de drum. Iată că a trecut repede și acest an nebun.
  • Și o să fie clasa goală în clipa despărțirii, vom pleca pe drumuri separate, fiecare în alta parte.
  • Stiți? Au fost cei mai frumoși ani, generala mi-a lăsat un semn, niște prieteni și niște amintiri păstrate în sufletul meu.
  • Opt ani colegi de școală, unde atâtea am învățat, dar când rămâne clasa goală, un gol în suflet ne-ați lăsat!
  • Amintirile rămân, indiferent de ce-ar urma!

Acestea sunt doar câteva din gândurile lăsate ca amintire la finalul celor opt ani de școală, mesaje care, fie că vin din partea elevilor, fie că vin din partea dascălilor, sunt încărcate de emoție și nostalgie.

Absolvenții au primit ultimele sfaturi din partea celor care i-au învățat și format în gimnaziu, au fost felicitați șefii de promoție, colegi ai lor care au avut cele mai bune rezultate la învățătură și cei care s-au evidențiat în activități educative de-a lungul acestui timp. Un final și totuși un nou început, cu emoție, zâmbet, nostalgie, bucurie!

”Vreau să mulțumesc cadrelor didactice și părinților pentru toată implicarea și pentru buna colaborare pe care am avut-o în toate activitățile școlare pe care le-am derulat împreună, primăria și școala. Și vouă dragi tineri vă doresc mult succes în tot ceea ce doriți să faceți mai departe și m-aș bucura nespus de mult dacă, o mare parte dintre voi, v-ați gândit să urmați în continuare cursurile la liceul nostru din Petrila pe care eu îl consider unul dintre cele mai bun licee din județul Hunedoara. Vă doresc mult succes și multă sănătate!” este mesajul transmis de primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.