Știri

SVSU Petrila din nou campioni în județul Hunedoara

Echipajele de voluntari in domeniul situaţiilor de urgenţă s-au întrecut în aceste zile în compeţia organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara. Voluntarii au avut de trecut probe care atestă o bună pregătire fizică dar şi cunoaşterea echipamentelor şi procedurilor de intervenţie în lupta cu focul.

La Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă pe primul loc s-a clasat SVSU Petrila, locul doi a fost adjudecat de SVSU Simeria, în timp ce SVSU Haţeg a ocupat locul 3.

În urma competiției profesionale a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, găzduită în acest an la Hunedoara, echipajul SVSU Petrila și-a mărit palmaresul la ediția din acest an.

”Felicit SVSU Petrila pentru rezultatele obținute an de an. Este o muncă răsplătită, sunt oameni bine pregătiți și acesta este meritul lor”, le-a transmis pompierilor voluntari ai Petrilei, primarul Vasile Jurca.

Cea mai buna echipa a Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă este SPSU Macon SA. Pe locul secund a urcat SPSU Electrocentrale Deva iar pe trei SPSU Arcelor Mittal Hunedoara.

Aportul voluntarilor si implicit pregătirea lor reprezintă un avantaj în arhitectura sistemului de răspuns în situaţii de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.