Sport

Două posturi de observator la AJF Hunedoara

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara organizează examen în vederea alcătuirii corpului de observatori pentru sezonul 2019/2020. Vor fi scoase la concurs două locuri. Pe data de 15 iulie vor începe înscrierile pentru cei care doresc să susțină examenul care să le permită să îndeplinească acest rol de observator.

Perioada de înscriere se încheie la data de 26 iulie 2019. Înscrierea pentru susținerea examenului se face pe baza dosarului care trebuie să conțină următoarele documente: cerere scrisă și semnată; curriculum vitae din care să rezulte experiența în activitatea fotbalistică în conformitate cu prevederile art. 64, alin. 2 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice.

Persoanele care doresc să obţină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică, foşti jucători internaţionali, divizionari, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal ori o calificare în domeniul arbitrajului (foşti arbitri internaţionali sau din loturile divizionare A, B şi C, membri în comisiile de arbitri la nivel federal ori judeţean), completat de următoarele cerințe: minim 10 ani arbitru în lotul județean, vârsta maximă 60 de ani (născut 1959). De asemenea, candidații vor indica în CV un număr de telefon mobil și o adresă de corespondență prin e-mail, cazier judiciar valabil; adeverință medicală.

Documentele pot fi transmise prin e-mail la adresa: ajf.hunedoara@yahoo.com sau pot fi depuse la sediul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara. Examenul se va desfășura la data de 29 iulie 2019 cu începere de la ora 18:00 și va consta într-un test grilă care va conține un număr de 20 de întrebări, fiecare cu patru variante de răspuns, dintre care una corectă. Durata examenului/testării este de 60 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.