Sport Știri

AJF Hunedoara organizează „Campionatul Firmelor și Instituțiilor” – ediția I

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara organizează în premieră, prin Departamentul Competiții, „Campionatul Firmelor și Instituțiilor”. Perioada de desfășurare a competiției la nivelul județului, este 28 septembrie – 30 noiembrie 2019, urmând ca Turneul Final Interjudețean să se dispute în luna decembrie 2019, într-o locație ce va fi stabilită ulterior. Locația de disputare a jocurilor pentru faza județeană se stabilește de comun acord și va fi anunțată la AJF Hunedoara cu cel puțin 2 zile înainte de disputarea partidei. AJF Hunedoara, acolo unde este posibil, va facilita gratuit accesul pe terenurile sintetice din cadrul școliilor partenere.

”Unele dintre motivele pentru care trebuie să intri în joc este că munca în echipă este important să fie utilizată în cadrul unei organizaţii, pentru că facilitează comunicarea în rândul angajațiilor, motivează angajații care se simt confortabil și își exprimă ideile și opiniile, promovează creativitatea – expunând angajații la noi experiențe, dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor, depășește bariere întrucât munca în echipă crește factorul de încredere între angajații organizației”, transmit organizatorii competiției.

Campionatul Firmelor și Instituțiilor se organizează cu maxim 36 echipe, repartizate pe 6 zone. La turneul semifinal vor participa primele două echipe din fiecare zona și vor fi repartizate în 4 serii de câte 3 echipe pe serie. La turneul final participă echipele clasate pe primul loc, câștigătoare a seriilor din Turneul semifinal. Pot participa în competiție atât jucători legitimați cât și jucători nelegitimați.

Formularul de înscriere se regăsește în regulamentul competiției atașat și poate fi transmis prin e-mail la adresa: ajf.hunedoara@yahoo.com , fax: 0254219065 sau direct la sediul AJF Hunedoara:

Regulamentul competiției – Aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.