Sport

CS Inter Petrila susține echipa României pentru calificarea la EURO 2020!

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45.

”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, NICIODATĂ!” Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Norvegia să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională.

”CS Inter Petrila susține echipa României pentru calificarea la EURO 2020! Vom fi prezenți pe Arena Națională cu un grup de 15 copii sub 14 ani, însoțiți de prof. Aurel Moldovan (antrenor) și președintele secției de fotbal Inter Petrila, Cosmin Negoi. Hai România!”, declară oficialii CS Inter Petrila.

Echipa națională și Federația Română de Fotbal mulțumesc tuturor copiilor, profesorilor și antrenorilor care au impresionat Europa cu pasiunea lor.

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că la partida dintre România și Norvegia, contând pentru preliminariile Euro 2020, vor asista 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.