Meteo

Cod galben și portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara

Administrația Națională de Meteorologie a emis două noi coduri de vreme rea care vizează și județul Hunedoara, astfel:

Avertizare meteo COD GALBEN

Interval de valabilitate: 04 februarie, ora 13:00 – 05 februarie, ora 08:00. Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului și cantități mari de precipitații; ninsori viscolite, mai ales la altitudini de peste 1700 m.

În cursul zilei de marți, 4 februarie, va ploua pe arii extinse, iar la munte vor fi precipitații mixte. În noaptea de marți spre miercuri (4/5 februarie), pe alocuri, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Cantitățile de precipitații vor depăși 20-25 l/mp și izolat 35-40 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 55-65 km/h, dar mai ales în zonele montane, îndeosebi la altitudini mari, unde vor fi rafale de peste 90-100 km/h și va fi viscol. Izolat vor fi condiții de polei sau ghețuș.

4/5 februarie 2020

Avertizare meteo COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 04 februarie, ora 15:00 – 04 februarie, ora 23:00. Fenomene vizate și zone afectate: cantități însemnate de precipitații care vizează, în principal, zona de munte. Vor cădea precipitații abundente și se vor acumula local 40-50 l/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.