Monden Știri

Noua televiziune regională, HD365 TV, emite începând de luni, 10 februarie, live!

Proiectul de media al tinerilor noștri colegi, Cornel și Adina Pintea, a intrat într-o nouă etapă. Astfel, începând de luni, 10 februarie 2020, televiziunea HD365 TV emite live, 24 de ore din 24. Cele mai importante evenimente ale actualității, invitați care contează, problemele comunității, dar și divertisment de cea mai bună calitate, sunt câteva dintre reperele propuse de realizatorii viitoarelor emisiuni.

Cu echipamente de ultimă generație, studio ultramodern, cu realizatori experimentați și reporteri mereu gata de acțiune, HD365 TV readuce profesionalismul în mass media locală și vă propune o nouă abordare a subiectelor zilei.

”Aflați ce e nou în județul Hunedoara și ca să înțelegem împreună subiectele zilei și ce se află în spatele lor, dar și ca să vedeți cu regularitate ce nu găsiți prea des în grila altor posturi locale: oamenii de cultură din zona noastră și evenimentele culturale despre care merită să vorbim”

Pentru început, programele noului post de televiziune regională din județul Hunedoara, vor putea fi recepționate în rețeaua de cablu Electrosim, iar în cel mai scurt timp urmează ca acestea să fie preluate de toți operatorii de servicii de televiziune prin cablu. De asemenea, deținătorii de televizoare smart, vor putea viziona emisiunile televiziunii HD365 TV pe Internet, accesând portalul: www.hd365.tv. Emisiunile sunt disponibile și pe pagina dedicată de Facebook și pot fi vizionate de pe orice dispozitiv conectat la Internet (laptop, computer, tabletă sau telefon smart).

Imagine: HD365 TV

Programul noii televiziuni regionale a debutat luni, 10 februarie 2020, de la ora 19:00 cu emisiunea ”Ediție specială”, realizată de Adina Pintea. Prima emisiune, transmisă live din studioul principal al HD365 TV de la Petroșani și l-a avut ca invitat pe primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.