Sport

Covid-19 – AJF Hunedoara suspendă toate competițiile până la 31 martie 2020

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a luat act de decizia Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile de fotbal de pe teritoriul României și suspendă toate jocurile de Liga 4 și Liga 5 până la data de 31 martie 2020. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări.

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România, până la data de 31 martie 2020.

”Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, considerăm ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate”, spun reprezentanții fotbalului românesc.

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.