Sport

„ROMÂNI, STAŢI ÎN CASĂ!” Mesaj emoționant transmis de George Pușcaș din Anglia

Internaționalul român legitimat la Reading, în Championship, se pregătește singur acasă și oferă detalii despre cum se menține în formă în această perioadă. George Puşcaş le-a transmis un mesaj românilor din ţară în contextul pandemiei de coronavirus, el cerându-le să respecte recomandările autorităţilor.

“Eu pot doar să le transmit românilor din ţară gândurile mele bune şi pline de speranţă că vom trece cu bine prin această încercare. Însă, cele mai importante mesaje în această perioadă sunt cele transmise de autorităţi. Aşa că îi rog din suflet să ţină cont de ele! Nu e vorba doar de noi, e vorba şi de toţi cei apropiaţi nouă. Staţi în casă, români, ca să putem ieşi afară în siguranţă cât mai curând! E important să ne păstrăm calmul şi să nu uităm că sănătatea e mai importantă decât orice! Vom trece şi peste asta, dar trebuie să fim responsabili, să ne protejăm pe noi şi, implicit, părinţii, bunicii şi copiii!”, a spus Puşcaş într-un interviu pentru frf.ro.

Pușcaș a mai explicat cum se menține în formă şi cum se protejează în această perioadă:

“Locuiesc într-o zonă liniștită, neaglomerată, și voi putea ieși să alerg fără să fiu nevoit să intru în contact cu cineva. În plus, exercițiile pe care le-aș fi făcut în sala de fitness le voi adapta astfel încât să le pot face în casă. Mai este și dieta, dar eu oricum aveam un stil de viață sănătos și nu trebuie să îmi impun ceva anume în această perioadă. Am grijă de igiena personală, mă spăl foarte des pe mâini. Am grijă să nu intru în contact cu nimeni, iar din casă mai ies doar dacă am neapărat nevoie să cumpăr ceva, iar când o fac, păstrez distanţa de alţi oameni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.