Monden

Andreea Voica – “De când mă știu am cântat”

Muzica a fost prezentă în viața mea de când îmi aduc aminte, însă pe scenă am început să cânt la vârsta de 6 ani. Atunci când sunt pe scenă, în față publicului, simt că sunt exact acolo unde îmi este locul (Andreea Voica)

Andreea Voica – Confesiuni

Mi se pare că am cântat de când mă știu și cred că de aceea am și compus cântecul “De când mă știu am cântat”. Muzica a fost prezentă în viața mea de când îmi aduc aminte, însă pe scenă am început să cânt la vârsta de 6 ani. Drumul cântecului a fost unul pe care l-am ales singură, în sensul care nu am fost direcționată sau încurajată să cânt. Pur și simplu am simțit că asta trebuie să fac și mi-am urmat glasul inimii. Iar acum, după atât de mulți ani de cântec, știu că am făcut alegerea corectă pentru că nu iubesc nimic mai mult pe lumea asta decât muzica.

Scena și publicul

Atunci când sunt pe scenă, în fața publicului, simt că sunt exact acolo unde îmi este locul. Scena pentru mine este un loc atât de familiar încât pot spune că pe scenă mă simt ca acasă. Mai mult decât atât, pot spune că pe scenă, față în față cu cei care mă îndrăgesc și-mi îndrăgesc cântecele, mă simt în siguranță. Îmi dă un sentiment de împlinire extraordinară atunci când văd că pot aduce zâmbete pe fețele oamenilor, când știu că le pot aduce bucurie. Nu aș schimba sentimentul acesta pentru nimic.

Costumul popular

Costumul popular pentru mine este special și cred că ar trebui purtat doar la sărbătoare. Am multe costume populare, câteva zeci, pe care le iubesc și le prețuiesc și de care am mare grijă și pe care le port cu drag la filmări sau în spectacole. Toate sunt vechi, iar unele au peste o sută de ani. Și ca să fiu făloasă așa cum îi stă bine unei bănățence, costumul popular bănățean este cel mai frumos costum popular din țară, cel puțin asta cred eu.

Foto și documentație: Gazeta Muzicanților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.