Meteo

Cum va fi vremea de Paște și în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat în urmă cu puțin timp estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 14-26 aprilie.

Potrivit meteorologilor, va urma o răcire de scurtă durată, dar semnificativă a vremii, începând din data de 15 aprilie, care va determina înregistrarea unor valori de temperatură cu mult sub cele normale la mijlocul lunii aprilie, cu o medie a maximelor de 8 până la 10 grade şi a minimelor de -4 până la 0 grade.

Începând din 16 aprilie, vremea va intra într-un proces de încălzire, chiar semnificativă, valorile diurne ajungând până la 18 și chiar la 23 de grade, iar cele nocturne se vor situa de la 1 la 5 grade, mediat regional.

După data de 19 aprilie, sunt estimate variaţii mici în regimul termic, acesta urmând a fi caracterizat de valori în general apropiate de cele normale pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Într-un ecart mediu, maximele se vor situa între 13 şi 17 grade, iar minimele între 1 şi 4 grade. Probabilitatea de ploaie va crește, în special după data de 20 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.